Previous
Next

Agentschap PUBLIC locations verhuurt unieke locaties. Om in te brainstormen, teambuilden, exposeren en presenteren. Voor een album release of een productlancering. Een serie foto’s te schieten of een commercial op te nemen. De locaties van PUBLIC worden voor uiteenlopende doeleinden gebruikt.

Opdrachtgevers kiezen voor PUBLIC locations omdat PUBLIC flink wat zoek- en regelwerk uit handen neemt. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook kopzorgen. 

Eigenaren Iris en Petra doen dat met veel zorg en aandacht. Ze kennen de markt als geen ander, zowel aan de locatie- als de opdrachtgevers kant, en denken actief mee om de juiste locatie te vinden binnen het beschikbare budget. 

PUBLIC zorgt daarbij niet alleen voor de perfecte omgeving, maar ook voor het inplannen van bezichtigingen, de set-up van de ruimte, goed afgestemde catering, afstemming van de toon en mate van ondersteuning vanuit de host (passend bij de aanwezigen/deelnemers), extra techniek, de volledige afstemming met de geboekte locatie adhv de wensen en vereisten van opdrachtgevers en waar nodig verdere organisatorische ondersteuning.

Het portfolio van PUBLIC locations bestaat uit enkel bijzondere locaties, binnen én net buiten Amsterdam, en elders in Noord Holland. 

Scroll naar top